Ads



13 Δεκεμβρίου 2012

Θοδωρής Δαφέρμος (γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων): «Ντροπή κ. Καμμένε»


Καζάνι που βράζει (σημ. Πολ.Σατ.: μαγειρεύουν τον γλάρο του σήματός τους) είναι κυριολεκτικά το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πριν από λίγο ακόμα ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο κόμμα:

Ο Θοδωρής Δαφέρμος, ο οποίος εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου των ΑΝ.ΕΛΛ., έγραψε στο twitter: «Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι υπάρχει ένας λογαριασμός email της Ν.Δ. από τον οποίο φεύγουν όλες οι παραιτήσεις από τα στελέχη που αποχωρούν. Σας πληροφορώ ότι ο λογαριασμός αυτός είναι δικός μου».

Και συμπληρώνει σε δεύτερο tweet: «Εργάστηκα επί 8 μήνες εθελοντικά στο Γραφείο Τύπου του κόμματος χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ και με τον δικό μου υπολογιστή. Ντροπή, κ. Καμμένε».

Σημειώνεται ότι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες διαψεύδουν ότι ο Πάνος Καμμένος είπε ότι οι παραιτήσεις φεύγουν από το λογαριασμό email της Ν.Δ. Όπως διευκρινίζουν, αυτό που ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Τετάρτη, είναι ότι οι παραιτήσεις στέλνονται από τον ίδιο λογαριασμό.

Λένε επίσης ότι, ο Θοδωρής Δαφέρμος πήγε στο κόμμα ως συνεργάτης του Χρήστου Ζώη και όντως εργαζόταν εθελοντικά, καθώς οι πληρωμές θα γίνονταν μετά από την επιχορήγηση του κόμματος.

Πηγή: FIMOTRO

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B