Ads



21 Μαρτίου 2013

Πρόεδρος ΕΥΡΩΚΟ: Θα βρούμε περισσότερα από 5,8 δισ.


Την εκτίμηση ότι η Κύπρος θα μαζέψει «πολύ σύντομα περισσότερα από 5,8 δισ. ευρώ» εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, εξερχόμενος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Νίκο Αναστασιάδη.

Ο κ. Συλλούρης απέκλεισε το θέμα του «κουρέματος» των καταθέσεων σημείωσε ότι «θα βρούμε πόρους, όχι 5,8 δισ. ευρώ, πολύ περισσότερους και εκεί θα κριθούν και οι της Ευρωζώνης και η τρόικα εάν ήρθαν εδώ πράγματι για να μας βρουν λύση ή για να διαλύσουν την οικονομία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ.

«Η δική μου η εκτίμηση είναι ότι όχι άμεσα αύριο το πρωί αλλά πολύ σύντομα θα μαζευτούν πολύ περισσότερα από τα 5,8 δις», συνέχισε ενώ ερωτηθείς εάν θα υπάρξει διασύνδεση με την προοπτική του φυσικού αερίου, απάντησε «θα υπάρχει διασύνδεση με πολλά πράγματα πιο ρεαλιστικά και από το φυσικό αέριο».

Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ ανέφερε ακόμη ότι δεν θα υπάρξει νομοσχέδιο ενώπιον της Βουλής τη Δευτέρα που να αφορά τις τράπεζες. «Ζούμε πολύ δύσκολες ώρες διαχειριζόμαστε μια μεγάλη κρίση και μεγάλη επίθεση, όχι βοήθεια, από αυτούς που έπρεπε να μας στηρίξουν» κατέληξε.

Πηγή: Sigmalive.com

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι από το προηγούμενο άρθρο μας (δείτε την πιο κάτω ανάρτηση) και, ιδού οι Κύπριοι, γνωρίζουν άριστα τις λύσεις που εμείς προτείναμε και τις επαυξάνουν μάλιστα!

Ενώ εδώ στην Ελλάδα, ο γράφων έφτασε στο σημείο να τρέχει με τυπωμένα χαρτιά στο υπουργείο Οικονομικών, για να τον ακούσουν - μιλάμε τώρα επί υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Κι ενώ και τότε προτείναμε ενδιαφέρουσες λύσεις για να αποφύγουμε το Μνημόνιο, μας παρέπεμψαν σε μια γραμματέα της γραμματέως, η οποία πήρε τα χαρτιά μας και με αυτά σκούπισε ποιος ξέρει τι...

Αδέρφια μας, Κύπριοι, η επίσημη Ελλάδα νίπτει τας χείρας της, αλλά ο ελληνικός λαός ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. Πάρτε δύναμη και πολεμήστε. Δεν σας αφήνουμε μόνους!!!

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B