Ads



23 Μαρτίου 2013

Γυναίκα του Μήνα η Εύη Τσέκου, στο περιοδικό Play Girl


Η Εύη Τσέκου, η γνωστή πέτρα του σκανδάλου της Ζαχοπουλιάδας, εξακολουθεί σήμερα να απασχολεί την επικαιρότητα, για διαφορετικά όμως πράγματα απ’ ό,τι στο παρελθόν!

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα, ανακηρύχτηκε από το μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανικό περιοδικό «Play Girl» ως η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ… Αφορμή αποτέλεσε η παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο: «I, Eve», που γράφτηκε και κυκλοφόρησε απευθείας στα αγγλικά από τις εκδόσεις Penguin.

Το «I, Eve» είναι ένα αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα της Εύης, το οποίο περιγράφει την προ τριετίας μετανάστευσή της από την Αθήνα στο Λος Άντζελες, καθώς και όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί, για να προσαρμοστεί τελικά σε μια εντελώς πρωτόγνωρη γι’ αυτήν ζωή.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους για την παρουσίαση του βιβλίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ήταν και κάποιος Ζαχόπουλος! Αλλά γίνεται απλή αναφορά του ονόματος και τίποτα περισσότερο, ούτε καν υπάρχουν φωτογραφίες, ώστε να είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Εμείς, στο «Πολιτική Σάτιρα!», ευχόμαστε καλές πωλήσεις στην Εύη Τσέκου και ανυπομονούμε να λάβουμε την ελληνική μετάφραση, οπότε θα αναφερθούμε εκτενέστερα…

Πηγή: Play Girl

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B