Ads



25 Μαΐου 2013

Η ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ό,τι θα διαβάσετε παρακάτω, αποτελεί προϊόν σάτιρας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Δεν έχει σημασία αν τη λένε Σεμίνα ή Φραντζέσκα – εκείνη τη Φραντζέσκα στο «Ραντεβού με τον Ράμα» του Κλαρκ, που πήρε την περιβόητη συνέντευξη από την αστροναύτη Νικόλ ντε Ζαρντέν – σημασία έχει πως η Σεμίνα Διγενή απόψε, στην εκπομπή της στον Real FM, παρέδωσε σεμινάριο Αμερικανικής Δημοσιογραφίας σε όλο του το μεγαλείο!

Φιλοξενούμενοί της – κι ούτε ψύλλος στον κόρφο τους! – οι τέσσερις τρομεροί υιοί των Γιάννη Πάριου, Σταμάτη Κόκοτα, Στράτου Διονυσίου και Γρηγόρη Μπιθικώτση. Δηλαδή, οι Χάρης, Δημήτρης, Στέλιος και Γρηγόρης.

Η πανέμπειρη δημοσιογράφος και, λόγω της πολυετούς της εντρύφησης, σαφώς επαΐουσα περί των καλλιτεχνικών, κατάφερε να φέρει σε τέτοιες στιγμές χαλάρωσης τους νεαρούς τραγουδιστές, ώστε όλοι οι ακροατές του σταθμού να μείνουν ουκ ολίγες φορές με το στόμα κυριολεκτικά ανοιχτό! Ειλικρινά, ο γράφων αποκαλύπτεται ενώπιον αυτής της μέδουσας-θρύλου!

Τώρα, στο σπίτι, οι δύο εν ζωή πατεράδες, σίγουρα περιμένουν ξάγρυπνοι με ρόμπα και παντόφλες για να ρίξουν μια γερή σφαλιάρα στα τέκνα τους τα οποία θα επιστρέψουν περιχαρή, ενώ όσον αφορά τους έτερους δύο τεθνεώτες πατεράδες, κατά πάσα βεβαιότητα θα τρίζουν οι τάφοι τους!...

Και να πεις, ότι δεν τούς το είπε, η Σεμίνα στο τέλος; Τούς το είπε: «Ήταν η καλύτερη εκπομπή που έχω κάνει»!!! Ασφαλώς και δεν ήταν, δα… Σιγά τώρα, μια ζωή στο κουρμπέτι. Απλά, ήταν Η ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ever. Το τέλειο ξεβράκωμα!... Τούς το είπε ξεκάθαρα, η γυναίκα…

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B