Ads



18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ …ΣΚΟΤΩΝΕΙ


Γράφει ο Παναγιώτης Τουμάσης

Ζούμε το απίστευτο!... Καζάνι που βράζει η χώρα, οι δρόμοι με τους διαδηλωτές και τις αναμμένες φωτιές θυμίζουν το εξωτικό Αζερμπαϊτζάν, τη Γη της Φωτιάς όπως αποκαλείται, με τους αρχαίους ζωροαστρικούς ναούς του θεού Ήλιου και τους αέναα φλεγόμενους βωμούς.

Με «πεθαμένη» την ψυχολογία τους, οι Έλληνες αντίκρισαν απόψε στα δελτία Ειδήσεων τις πιο απάνθρωπες, τις πιο αποκρουστικές ειδήσεις που θα ήταν ποτέ δυνατόν να φτάσουν στ’ αφτιά τους:

α) Δολοφονία εν ψυχρώ με τρεις μαχαιριές σε κοιλιά θώρακα και καρδιά, 34χρονου μουσικού στο Κερατσίνι, από αγέλη Χρυσαυγιτών (συνελήφθη ο δράστης).

β) Άγριος προπηλακισμός (σχεδόν λυντσάρισμα) του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και εισαγωγή του στο Νοσοκομείο όπου πριν από λίγο υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

γ) Οξυμένα πνεύματα στη Βουλή, ανοίκειες φραστικές επιθέσεις και ακραίες αντιπαραθέσεις. Εθνικός εκνευρισμός και κατάπτωση.

Εικόνες της φλεγόμενης πατρίδας μας κάνουν αυτή τη στιγμή το γύρο του κόσμου, μέσω των ξένων τηλεοράσεων και του διαδικτύου. Σφαζόμαστε μεταξύ μας… Ο εφιάλτης της Βαϊμάρης ήρθε ένα βήμα πιο κοντά, μπήκε στις αυλές των σπιτιών μας.

«Το τέρας που ανάθρεψε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ξέφυγε απ’ τον έλεγχό του και κατατρώει τους πάντες», λένε οι Συριζαίοι! «Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με καμιά δολοφονία· όλα έγιναν για το ποδόσφαιρο», φωνάζουν οι Χρυσαυγίτες.

«Λυντσάρετε τον Πάχτα, που έριξε στο νερό σας αρσενικό!», ωρύεται ο Καμμένος στις μάνες της Ιερισσός. Την επόμενη μέρα, βγαίνει στην Τσαπανίδου και μαλλιοτραβιούνται. Τη μεθεπόμενη στον Χατζηνικολάου και δεν αρπάζεται από το σκοινί της σωτηρίας που τού ρίχνει ο πανέξυπνος δημοσιογράφος.

«Εγώ», «εγώ», «εγώ». Έχει το αλάθητο του Πάπα – νομίζει.

Η δολοφονία έγινε ύστερα από εκείνη την παρότρυνσή του. Σύμπτωση; Ύστερα από τον πρώτο «σεισμό». Οι χαλαρές αντιστάσεις της αγέλης εξαερώθηκαν! Κυνηγοί κεφαλών. Πρώτα το αίμα των λαθρομεταναστών, κατόπιν το αίμα των ομοφύλων.

Μυρίστηκαν το αίμα και πλέον ζούνε γι’ αυτό! Λύκοι!... Homo homini lupus. Ο Σαμαράς, νίπτει τας χείρας του. Κι ο Βενιζέλος, το ίδιο. Ο Κουβέλης πρόλαβε και πέρασε στην απέξω. Μπουρδολογεί βέβαια ακόμα, αλλά ποιος τον ακούει; Οι δύο πόλοι. Οι δέκα-δύο.

Επί πόλου όνου εισήλθεν εις Ιερουσαλήμ ο Ιησούς… Κι ο Κώστας ο Καραμανλής βυθισμένος στην (ύποπτη) σιωπή του. Μια αιώνια σιωπή. Πού είναι ο τρίτος πόλος ο σωστός, επιτέλους; Γιατί έχουν φιμώσει έτσι τον λαό; Κάιν, το αίμα του αδελφού σου, βοά προς με…

Τετέλεσται η Ελλάδα που ξέραμε; Η Ελλάδα που αγαπήσαμε; Τετέλεσται, λοιπόν;

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B