Ads



22 Απριλίου 2014

Ματαιώθηκε η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στο Enikos και στο Star


Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ», η οποία προβάλλεται από την τηλεόραση του Star, καθώς και από την οικεία ιστοσελίδα, Enikos.gr.

Όπως συνάγεται από το δελτίο Ειδήσεων του Star, ο πρόεδρος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», δυσκολεύτηκε να τηρήσει τις εύλογες δεσμεύσεις του απέναντι στον έγκριτο δημοσιογράφο, ήτοι: Να μην εμφανιστεί σε άλλα ραδιοτηλεοπτικά μέσα για λίγες μέρες, ούτως ώστε να υπάρχουν κάποια πράγματα που θα ακουστούν κατ' αποκλειστικότητα στην εν λόγω εκπομπή. Έτσι, εμφανίστηκε όλος καμάρι στο πρωινό του Αντένα και, συγκεκριμένα, στον Γιώργο Παπαδάκη, κάνοντας τις αναλύσεις που όλοι είδαμε! (Θα επανέλθουμε σχετικά).

Παρόλα αυτά, ο Νίκος Χατζηνικολάου, παραβλέποντας το γεγονός της εκεί εμφάνισής του, επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να συμφωνήσουν για το team των υπόλοιπων δημοσιογράφων στο τραπέζι. Αλλά ούτε και σ' αυτό συμφώνησε ο Σταύρος Θεοδωράκης! Ξέρετε, θυμίζει λίγο τη διαφήμιση με το τάμπλετ, όπου λέει σε κάποια στιγμή: «Δεν το τιμάς το εργαλείο, ρε φίλε!». Εν προκειμένω, ο κύριος πρόεδρος δεν τιμάει το επώνυμο, ούτε καν φαίνεται να διαθέτει την πνευματικότητα και τη συνέπεια του συνεπώνυμού του, μεγάλου μουσικοσυνθέτη μας, Μίκη.

Ως εκ τούτου, ο μεν Νίκος Χατζηνικολάου τα «πήρε στην κράνα» ακυρώνοντας την συνέντευξη, ο δε Σταύρος Θεοδωράκης παρασύρθηκε από το ποτάμι του το ίδιο κι άμα, τελικά, επιπλεύσει στις επερχόμενες Εκλογές, να μας γράψετε.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, άλλωστε, για τους φουσκωτούς Αγιοβασίληδες της πολιτικής (βλέπε δημοσκόπων).

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B