Ads



11 Μαΐου 2012

Λαφαζάνης, Μυταράκης, Μπόλαρης στην ΝΕΤ (και ο Χαραλάμπης)


Έχουν γενικά μεγάλη πλάκα, τούτες τις ιστορικές στιγμές, οι εκπρόσωποι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ., οι οποίοι κατά κόρον στα κανάλια προσπαθούν να στριμώξουν τους εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με το σαθρό πρόσχημα ότι «αφού σας στηρίζουμε, γιατί δεν κάνετε κυβέρνηση».

Το αποκορύφωμα των συζητήσεων διαμείφθηκε απόψε μεταξύ του τρίο, Μυταράκης (Ν.Δ.)-Λαφαζάνης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)-Μπόλαρης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη. Αυτοί οι τρεις, θυμίζανε κυριολεκτικά το δημοτικό τραγούδι του Χαραλάμπη.

Έλεγαν οι δύο στον Λαφαζάνη: «Σας στηρίζουμε, κάντε κυβέρνηση»!
«Βρε, δεν τη θέλουμε», απαντούσε ο Λαφαζάνης.
«Θα την κάνετε», επέμεναν εκείνοι.
«Πώς θα την κάνουμε, αφού δεν μας στηρίζετε»;
«Σας στηρίζουμε, σας στηρίζουμε», επαναλάμβαναν με μια φωνή, Μυταράκης-Μπόλαρης.

Γελοιότητες… Έλα βρε Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε…

Ο Λαφαζάνης, κόλλησε. Απαντούσε μονολεκτικά και αμήχανα. Ενώ θα μπορούσε να τονίσει ότι, «η στήριξη από εσάς, δεν προάγει την διαπραγμάτευση που έχουμε να κάνουμε με τους ξένους διότι στηριζόμενοι στα δικά σας (μνημονιακά) πόδια, όχι βελτίωση των όρων δεν θα έχουμε τελικά, αλλά χειροτέρευση… Η διαπραγμάτευση με δειλία, αφενός στρέφεται εναντίον μας, αφετέρου είναι προδοσία. Όταν διαπραγματεύεσαι θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Τι θα πει, διαπραγματεύσου αλλά μη βγεις απ’ το ευρώ; Όλο πάνω σ’ αυτό θα μας εκβιάζουν».

Δεν τα είπε αυτά ο Λαφαζάνης. Ευτυχώς όμως, τα καταλαβαίνει ο κόσμος... Και δεν τρώει κουτόχορτο πια.

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B