Ads



3 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Πριν από λίγο τελείωσε η ομιλία του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελου Βενιζέλου, για την 38η επέτειο της ίδρυσης του κόμματος.

Ο πρόεδρος με ασταμάτητη λογοδιάρροια, κατέληξε σε ένα παραλήρημα όπου κυριολεκτικά δεν ήξερε τι έλεγε… Χαρακτηριστικό είναι το σημείο που εξήγησε τον συμβολισμό του νέου σήματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είπε ότι, «μειώσαμε τις ακτίνες του ήλιου από εννιά σε επτά και η πρώτη ακτίνα συμβολίζει την εθνική μας κυριαρχία και ακεραιότητα». Όμως, αν καλοκοιτάξεις την πρώτη (το ίδιο συμβαίνει και με την τελευταία) ακτίνα, θα δεις ότι είναι …μισή! Τής λείπει δηλαδή ένα κομμάτι, εκείνο που είναι από κάτω, και μοιάζει σαν να έχει κοπεί με το μαχαίρι…

Λέτε, να γίνει έτσι και με την εθνική μας ακεραιότητα;

Αλλά, μπα!... Έχουμε το Ισραήλ με το μέρος μας. Και οι Ισραηλινοί δεν το ’χουν σε τίποτα να ρίξουν κάνα πύραυλο σε όποιους διανοηθούν να μας πειράξουν… Με το αζημίωτο, φυσικά!

Τέλος πάντων, για να συνεχίσουμε εμείς την ανάλυσή μας για την εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., διακρίναμε μεταξύ των επισήμων τον Κώστα Λαλιώτη (καθόταν δίπλα στον Σκανδαλίδη – καλά, βρε παιδί μου, δε φοβάται το όνομα Σκανδαλίδης, που σημαίνει σκάνδαλο, και πηγαίνει και κάθεται δίπλα του;), καθώς επίσης και τον Γιώργο Παπανδρέου, πλάι-πλάι με τον Σημίτη αλλά με μια μάλλον κενή καρέκλα ανάμεσά τους. Ψύχρα, μούγκα κι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι ούτε τρεις χιλιάδες θεατές δεν παρακολούθησαν συνολικά στο διαδίκτυο τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Κι αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της κομματικής Web tv. (Δείτε τη φωτό και θα καταλάβετε). Ενώ, μόλις μια τρακοσαριά γενναίοι Πασόκοι τον παρακολούθησαν απ’ την αρχή ως το τέλος.

Μάλλον θα είναι του …Λεωνίδα!

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B