Ads



22 Μαρτίου 2013

Τζίμης Πανούσης, Ρίαλ Νιουζζζ και ξερό ψωμί!


ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ!...

Η Real News της Κυριακής που θα κυκλοφορήσει Σάββατο, επειδή οι Σαββατιάτικες εφημερίδες κυκλοφορούν Παρασκευή και βρήκε χώρο μια μέρα νωρίτερα, και επειδή – κατ’ άλλους – είναι η Εθνική μας Γιορτή στις 25 του τρέχοντα μήνα, και τρέχα-γύρευε γενικώς και αορίστως, εεε τι λέγαμε; Ααα, η Real News του Σαββάτου, εεε της Κυριακής – είδατε; Μας μπερδέψατε τώρα – λοιπόν, θα είναι φοβερή και τρομερή, φίλες και φίλοι!!!

Εγγύηση προς τούτο αποτελεί ο one and only, ο ένας και μοναδικός και με έναν και μοναδικό ακροατή – έτσι έλεγε, δεν φταίμε εμείς! – ο Τζίμης, ο Τζιμάκος ο Πανούσης μας, ο κατά κόσμον (και) Τζίμης Μπαζούκας, ο Δούρειος ήχος (βγαίνει από το «Γαϊδούρειος τοίχος») θα κυκλοφορήσει το τελευταίο του CD μέσω της προαναφερθείσας εφημερίδας, που είναι, εεε ααα η Real News, κοντέψαμε να το ξεχάσουμε, βρε παιδί μου!!!

Μη χάσετε το Σάββατο, λοιπόν – αύριο, καλέ!... – την χοντρή (σαν τον Πανούση) εφημερίδα που κυοφορεί στην κοιλιά της παχιά θέματα, φαρδιά θέματα, Καλαμίτσηδες, Χουδαλάκηδες, Κατιαμακρήδες και όλο το γνωστό θηριοτροφείο που περιμαζεύτηκε γύρω από τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον αγαπημένο μας φίλο, που ενώ μερικές φορές θέλουμε να τον δαγκώσουμε, άλλες φορές τού σκάμε ένα ξεγυρισμένο φιλί στο Τουίτερ, ολέ!!!

Real News, Σάββατο πρωίιιι – τ’ ακούτε, ρεμάλια;

Get our toolbar!
comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B