Ads



23 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ


Σατιρίζει ο Παναγιώτης Θ. Τουμάσης

Αυτεπάγγελτη δίωξη άσκησε πριν από λίγο η Εισαγγελία Αθηνών, κατά του δημοσιογράφου της Ε.Ρ.Τ. και συμπαρουσιαστή (μαζί με την Βασιλική Χαϊνά) του καθημερινού μαγκαζίνο του πρώτου καναλιού, «Πρωινή Ενημέρωση», κ. Νίκου Αγγελίδη.

Ο λόγος της δίωξης αφορά στην αναγραφή εκ μέρους του συγκεκριμένου δημοσιογράφου επί των τοίχων δημόσιων κτηρίων, καθώς και στις τουαλέτες στην Ομόνοια, συνθημάτων υπέρ της Α.Ε.Κ. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα συνθήματα αυτά:

Πρώτον: «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΚΟΙ»!

Δεύτερον: «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ., ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ». (Εδώ, κάποιοι άγνωστοι, δίπλα στη λέξη «ψωμί» συμπλήρωσαν σε μεταγενέστερο χρόνο τις λέξεις, «ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»).

Τρίτον: «ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ,
ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»! (Διαβάζεται, «Αγιά Σοφιά», δηλαδή ο τονισμός στην λήγουσα).

Κατόπιν των ανωτέρω, η Εισαγγελία Αθηνών, καλεί όλους τους πολίτες της πρωτεύουσας να εξετάσουν τους τοίχους των δικών τους σπιτιών, μήπως ανακαλύψουν τίποτα ακόμα συνθήματα του κ. Νίκου Αγγελίδη και να προβούν στις σχετικές καταγγελίες άμεσα.

Τέλος, εικάζεται ότι, ένα παλαιό σύνθημα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι, «Ο ΣΑΒΑΡΗΣ ΖΕΙ», είναι κι αυτό του κ. Νίκου Αγγελίδη… Ο Σαβαρής – οι παλιότεροι θα το θυμούνται ασφαλώς – έβγαινε στην τηλεόραση κάθε βδομάδα, στην εκπομπή του Στράτου Σεφτελή, όπου σχολίαζε τη διαιτησία, με το ήρεμο και καλοσυνάτο ύφος και ήθος του, ως παλαίμαχος εκείνον τον καιρό διαιτητής… Ο θάνατός του, είχε συγκινήσει όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας…

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B