Ads



28 Μαΐου 2012

Οι δηλώσεις της Διονυσίας


Η βουλευτής Ηλείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με την ευκαιρία της ένταξής της, ως δεύτερη της λίστας, στο νέο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τον Νομό Ηλείας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω ξανά τους συμπολίτες μου στην Ηλεία για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στην Νέα Δημοκρατία, αλλά και σε εμένα προσωπικά. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες προκλήσεις που καλείται να ξεπεράσει η χώρα μας, ώστε να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, για την ανάκαμψη και την ανάπτυξή της. (σ.σ.: Νομίζει μάλλον ότι η χώρα είναι υπανάπτυκτη).

»Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ηλεία και τους συμπολίτες μας. Η Ηλεία έχει υποφέρει πολλά. Είναι ώρα να δικαιωθεί και να αντιμετωπίσει με ελπίδα και νέα προοπτική το μέλλον. (σ.σ.: Προσέξτε ότι δεν κάνει κανένα λόγο για τις φωτιές και για το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί πυρόπληκτοι εκεί).

»Σε αυτόν τον ιδιαίτερα κρίσιμο για την πατρίδα εκλογικό αγώνα συμμετέχουμε όλοι στην Πανστρατιά (σ.σ.: εννοεί την Ντόρα, τον Πλεύρη και τ’ άλλα παιδιά) υπό τον Πρόεδρό μας, κ. Αντώνη Σαμαρά (σ.σ.: τον ήρωά μας) και από τη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, στην οποία με εξέλεξε ο λαός της Ηλείας στις εκλογές της 6ης Μαΐου, συνεχίζουμε δυναμικά για να κερδηθεί η μάχη της 17ης Ιουνίου».

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, Διονυσία μας... Θα γράψουμε και το δικό σου ποίημα, σύντομα… Άραγε, πού να έχεις το κάστρο σου; (Όμορφη δεν είναι ή «παίζει» το μάτι μας);

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B