Ads



12 Μαΐου 2012

Real News: «Ζητείται κυβέρνηση με φωνή και πυγμή!»


Ακροβατεί στα όρια της εθνικής προδοσίας η κυριακάτικη Real News, η οποία με τον παραπάνω τίτλο και με υπέρτιτλο: «Η χώρα δεν πρέπει να οδηγηθεί σε παρατεταμένη ακυβερνησία», μοιάζει να ενστερνίζεται την κινδυνολογία των μεγάλων καναλιών και των γνωστών συμφερόντων τα οποία επί δεκαετίες λυμαίνονται τον τόπο.

Στη συνέχεια, ο συντάκτης του άρθρου τονίζει δυο σημαντικά κατά τη γνώμη του σημεία:
  1. Οι πολίτες ζητούν παραμονή της χώρας στο ευρώ, αλλά και άμεση χαλάρωση της λιτότητας, ιδίως για τους οικονομικά ασθενέστερους.
  2. Αδήριτη η ανάγκη της εθνικής συνεννόησης πριν ή μετά από νέες κάλπες. Οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να μη δείχνουν αυτοδυναμία για κανένα κόμμα.
Λοιπόν, τον πληροφορούμε (τον συντάκτη) ότι, α) οι πολίτες ΔΕΝ ζητούν αναγκαστική παραμονή της χώρας στο ευρώ, ιδίως μάλιστα όταν απειλείται (και καταπατείται σε ενοχλητικό βαθμό) η εθνική μας κυριαρχία· και, β) καθόλου αδήριτη δεν είναι η ανάγκη εθνικής συνεννόησης ΠΡΙΝ από νέες κάλπες. Ναι, θα είναι επιτακτική και αδήριτη η εθνική συνεννόηση, ΜΕΤΑ από τις νέες κάλπες.

Και ένα τελευταίο: Γιατί η εφημερίδα δεν κάνει καθόλου αναφορά στο πρωτοσέλιδό της για την πολύ σημαντική παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη χθες το πρωί στην τηλεόραση του Αντένα; (Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη). Και όχι μόνο η εφημερίδα, αλλά και η ιστοσελίδα Enikos.gr απαξιεί να ασχοληθεί με το θέμα!

Δηλαδή, δεν είναι πρωτοσέλιδη είδηση ότι ο μεγάλος και ιδιαίτερα λαοφιλής μουσικοσυνθέτης μας πρόκειται να αναμειχθεί ενεργά στα πολιτικά πράγματα και δη «στην πρώτη γραμμή», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε; Ούτε καν να παραθέσει την δήλωσή του; Δεν πειράζει, όμως! Εμείς ήδη αναρτήσαμε το σχετικό βίντεο (δείτε το ΕΔΩ) και, σε λίγη ώρα, θα αναρτήσουμε και ολόκληρο το κείμενο των λόγων του, αφού κάνουμε την απομαγνητοφώνηση.

Κίτρινη κάρτα στην Real News αυτής της Κυριακής. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ…

comments powered by Disqus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Πολιτική Σάτιρα στο F/B